Clubnieuws

KVV Schelde - H.T. Zwijnaarde

De wedstrijd dat door velen als de wedstrijd van de week in onze reeks werd bestempeld.Ondanks het gure weer, de koers en de "belangrijke" wedstrijden in de Jupiler Pro League  waren er toch een redelijk aantal supporters afgezakt naar Bruin Kruis.

Onze achterban was achteraf teleurgesteld omdat de onzen hun eerste nederlaag leden. We hadden wel het meeste balbezit maar veel rijpe doelkansen konden we niet creeëren. Om eerlijk te zijn, ook H.T. kon dit niet. Uiteindelijk volstond voor hun een doelpunt in de 37'ste (Houbaert Pieter) om de 3 punten mee naar huis te nemen. Een puntendeling in deze wedstrijd zou de juiste weergave zijn, doch zo is voetbal nu: wie 1 goal meer scoort is de winnaar!

Volgende week zaterdag naar Nazareth-Eke. Kunnen we daaar de draad weer op pikken?

Valentijnsbubbel

23 januari - 07:49