Clubnieuws

K.Olsene Sportief - KVV Schelde 0-3

De kop is eraf en de eerste drie punten zijn binnen. De toch wel talrijke meegereide supporters hebben kunnen genieten van het spel van de onzen.

De uitslag 0-3 was oververdiend en de score kon veel hoger liggen ware het niet dat de doelwachter van Olsene, Vanluchene, enkele goede reddingen verrichte en dat de Olsense verdedigers de bal, tot 5 maal toe (of was het meer) van de lijn haalden.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en lang duurde het niet, 8ste min, vooraleer Yosri de weg naar het doel vond 0-1. De aanvalsgolven van KVV Schelde bleven aanhouden en Olsene werd terug gedwongen op eigen helft. Bij Olsene was het "alle hens aan dek". Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel maal dat de bal van de lijn gekeerd werd en het moet gezegd zonder Vanluchene was de score hoger opgelopen. We moesten tot de 32ste min wachten op de 0-2. Na een aanval vanop de flank kon Jonas Cattrysse binnen duwen. Wedstrijd gespeeld, de honger naar meer goals was groot! Met opbouwend voetbal probeerden we intussen, de intussen Olsense muur achteraan open te breken.

Na de rust hetzelfde beeld al trachtte Olsene meer aanvallend voor de dag te komen. Weer werden er doelpogingen van de onzen van de lijn gekeerd en was de doelwachter "redder in nood". De 0-3 kwam er na een snelle en mooi samenspel Yosri werd op rechts aangespeeld en Yosri werkte de kans koelbloedig af (77ste).

Volgt de bevestiging van het goede volgende week in de thuiswedstrijd tegen Nokere-Kruishoutem?

Kom Schelde aanmoedigen!!

Valentijnsbubbel