Clubnieuws

FC Gavere Asper - KVV Schelde

KVV Schelde heeft zijn start dit deizoen niet gemist, 9 op 9 en nog geen goal moeten incasseren. Eén negatieve noot na deze wedstrijd; We zullen Jonas Cattrysse voor een tijdje moeten missen In de 12de min moest hij noodgedwongen het terrein verlaten met een ernstig letsel. Een onderzoek zal uitwijzen hoelang hij onbeschikbaar zal zijn. In een aan hoog tempo gestrte wedstrijd kon Gavere het eerst dreigen in de 25ste min van in de kleine rechthoek ging de doelpoging hoog over. De onzen namen de wedstrijd in handen. In de 38ste zag Kris Van Lippevelde zijn kopbal in het zijnet belanden. In de 39ste min werd Yosri op de rechterkant weggestuurd de verdediger van Gaver probeerde met al zijn kunnen Yosri te stoppen en moest uiteindelijk foutief ingrijpen. In de grote rechthoek en dus een logische penalty. Timothy Cobbaert nam de verantwoordelijkheid maar Dieryckx Jurian koos de goede hoek. Niet getreurd want op slag van rust later zag Yorben Van De Keere zijn voorzet schot in de verste hoek binnen gaan  0-1. Gavere Asper begon aan de tweede helft met de intentie om de achterstand snel (te snel?) ongedaan te maken. Ze voerden de pressing op, de eerste 15 min van de tweede helft. Onze Jonas Smetreyns stond echter pal en kon steeds gepast ingrijpen.

Kvv Schelde speelde echter inteligent en raakte niet uit balans. In de 75ste min. toonde Yosri zijn kunnen, Dieryck Jonas bokste een schot weg, de bal kwam bij Yosri die met een omhaal de 0-2 op het bord zette (79ste). Een prachtige goal.yes

Moeten is boeten en dat weten ze nu ook in Gavere. Ze moesten punten pakken, de fouten en de frustraties stapelden zich op.no De scheidsrechter trok terecht rood voor Cremers en de trainer van Gavere verging hetzelfde lot. De kers op de taart kwam er in de slotminuut Jeffrey Van Wassenhove kon een harde voorzet van Yorben in één tijd binnen duwen 0-3. Een verdiende zege en wat voor één. We hebben met dit elftal meer intellect in de ploeg dan het voorbije jaar. Volgende zondag de wedstrijd tegen HT Zwijnaarde. Blijven we op schemawink

Valentijnsbubbel

23 januari - 07:49